Merry ChristmasSyrran var tomte! Haha, jag måste erkänna att jag blev lite rädd när jag såg tomten utanför fönstret. Men lille Wilgot verkade tycka om tomten i alla fall och hjälpte sedan till med att dela ut paket.På juldagen fikade vi uppe hos Britta. Vi eldade vi vedspisen o tog långpromenad.


Lilljulafton på isen

Lilljulafton, dagen före dopparedan spenderade vi uppe på Ängsjön. När vi tidigt på morgonen gav oss av upp mot fjället lystes himlen upp av den finaste soluppgång jag någonsin sett. De snötunga molnen i horisonten var purpurfärgade och övergick till en lilarosa färg. Otroligt fint och det pratades tilloch med om den på radion.

Väl uppe på fjället åkte vi den smala vägen upp till Astrid för att lösa fiskekort. Hennes hus var gammalt och det verkade som att hon enbart hade eldstad som värme och lika så som spis. Jag föreställde mig hur Thailändarna hade sett på det hela. Komma upp till en urgammal dam i ett sådanthär gammalt hus för att sedan gå ut på isen och fiska.

Väl ute var isen tunn... Ja, jättetunn! kanske tre cm?! Vi gick i alla fall ner till utloppet och tillslut hittade vi en plats med lite tjockare is. Då var det bara det att mina tår frös ihjäl! Det var så kallt! Efter många försök med värmepåsar och diverse språngmarscher  gjorde vi upp en eld och grillade hamburgare i snön. Det var jättemysigt. Jag, Pappa och brorsan!

Kvällen spenderades som vanligt vid pokerborder och även om vi blev en spelare till så lyckades jag hova in en hel del bra kort och så marker. ^^ hehe..
gambling is the name!

Tänkte visa lite bilder från Isen


Letter from Thailand

I got a letter from my littlesister today!!! Nam I miss you so much!
I realy have to put up the piqtures here and say that she might go to sweden with CIU!!!! Kidtung mak mak


Nam, I miss you so much!
Kidtung mak mak!

KidTung! Mak mak! Tam aray?Kidtung Mak Mak!

¤Jordbävning o uppkörning! 4,7 ¤

Efter en nervös natt, då jag vaknat flera gånger med hemska drömmar om min uppkörning vaknade jag 06.20 av att allt skakade! Sängen, min hylla, mina alla örhängen som hängde på trädet, allt bara skakade. Första tanken var att vårt hus höll på att rasa och sedan bara efter något ögonblick fattade jag att det var en jordbävning.

Jordbävning, här i lilla skåne och på dagen då jag skulle köra upp!!! Men en jordbävning direkt på morgonen visste jag att dagen skulle bli "haha, omskakande!" oh, nu har jAG KLARAT MITT KÖRKORT!!!! tjoohooo!
Är så sjukt glad, men fortfarande lite skakis sedan imorse.

4,7 richtersskalan största jordbävningen på 100 år!!! (här i swe)
geiil!

Bitte! Ich hab mein Führerschein bekommen!

Wanii, chan paj lot mak mak!


RSS 2.0