Mannen Robinson

För ett par dagar sedan besökte jag världskulturmuseet i Göteborg. Medan jag satt i en mysig hörna och läste min bok mycket koncentrerat såg jag i ögonvrån att någon rörde sig mot mig. Detta möte kom att bli något jag sent glömmer!


Dammar av min blogg

Det här blir lite märkligt. Jag har precis kommit tillbaka från en helt fantastisk resa men inte bloggar ett dugg. Hur går det ihop? Jaja, det enda jag kan säga till er som brukade följa mig är att håll ut, det kommer en reseberättelse på posten. För er som inte vet var jag har varit kan jag kortfattat säga- på andra sidan jorden - nya Zeeland, australien och avslutning i Thailand.
Eftersom jag reste med mina fantastiska vänner Josefine, Jennifer och Missy hade jag inte ett uns av tid över för att blogga och inte på tal om att det fanns internet överallt heller för den delen. För vi var ute på långa hikes långt ut i Nya Zeelands vildmark, dansade nätterna långa när vi väl nådde en stad och hade så fantastiskt roligt i varandras sällskap, så att blogga kändes inte som prio.

Men nu ska jag snart iväg på nästa äventyr (tro det eller ej). Denna gången blir det inte Shanghai (där jag för övrigt inte heller hade tid att blogga ifrån) nu blir det Tyskland. Jag kan inte tänka mig annat än att jag kommer att ha tid att blogga - europé som jag är. :)

Jag ska till Würzburg, som ligger i Bayern i Tyskland... Studier för en termin. Ska bli himla skoj faktiskt. Men mer om det sen!

Nu är jag i Göteborg hos Maria. Jag lärde känna henne under min tid på internatet i Wien. Igår drack vi fina cocktails och pratade minnen och framtid- så himla mysigt. Men nu ska vi äta frukost sen ska jag promenera ut och låta mig förföras av den fina staden Göteborg.


RSS 2.0